ΑΘΗΝΑΣ 1 | ΝΙΚΑΙΑ, Τ.Κ. 18454 | 211.40.11.222

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕΌταν το 2013 αποφασίσαμε να ανοίξουμε το Presto Cafe σε μια όμορφη γειτονιά στη Νίκαια, ένα πράγμα είχαμε στο μυαλό μας και στη καρδιά μας. Την αγάπη μας για τον καφέ! Με σωστή δουλειά και πολύ μεράκι καταφέραμε να κερδίσουμε την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου ο οποίος μας εμπιστεύεται πλέον καθημερινά. To Presto Cafe είναι ένα κατάστημα ταχείας εξυπηρέτησης (take away) ενώ παρέχει και υπηρεσίες delivery για άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση στο χώρο σας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε snacks, καφέδες, φρέσκους χυμούς, σάντουιτς, σφολιάτες, σαλάτες, γλυκίσματα και πολλά άλλα προϊόντα με κοινό χαρακτηριστικό την ποιότητα.

Στο Presto Cafe, εκτός από καλό καφέ και ποιοτικό φαγητό, μπορεί κανείς να απολαύσει την μοναδική παρέα του Presto. Όμορφο και οικογενειακό κλίμα, φιλικά πρόσωπα και πάντα ωραία μουσική, θα δώσουν σίγουρα μια πιο γλυκιά νότα στην κάθε γουλιά του καφέ σας. Απολαύστε τον καφέ σας ή το φαγητό σας στον χώρο μας ή ζητήστε μας να το πάρετε μαζί σας. Αν πάλι δεν μπορείτε να έρθετε ως εδώ, ζητήστε μας να σας τα φέρουμε εμείς.

Στο Presto Cafe αγαπάμε τη δουλειά μας, επιλέγουμε μόνο ποιοτικά προϊόντα και έχουμε μανία με την καθαριότητα. Σας περιμένουμε καθημερινά για να μας κρατήσετε συντροφιά και να κάνουμε με τη σειρά μας τη μέρα σας χαρούμενη!


ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ